Pasta ziołowa na bazie imbiru i galgantu 400g

Pasta imbirowo ziołowa na bazie miodu, melasy z winogron i ziół to smaczny sposób na wzmocnienie swojego zdrowia.

34,90 

62 w magazynie

Darmowa dostawa od 250zł

Pakowanie zero waste

Wysyłka nawet w 24h

Zwroty do 14 dni

Pasta sułtana – tradycyjna ziołowa pasta z imbirem i galgantem

Pasta sułtana (Zencefilli bitkisel karışım macun) to tradycyjny turecki produkt ziołowy o słodko-pikantnym smaku. Jej receptura opiera się na naturalnych składnikach, takich jak imbir, galgant (alpinia lekarska) oraz inne aromatyczne przyprawy roślinne.

Produkt inspirowany jest dawną medycyną naturalną i przekazywaną z pokolenia na pokolenie wiedzą o przyprawach używanych w diecie wspierającej codzienne funkcjonowanie organizmu.

Galgant – znany w wielu kulturach jako korzenna przyprawa – był ceniony przez średniowiecznych zielarzy. Św. Hildegarda z Bingen opisywała go jako składnik ważny w tradycyjnej diecie opartej na naturalnych roślinach.

Dzięki wyrazistemu smakowi i bogatej kompozycji ziół, pasta może być ciekawym dodatkiem do napojów

Sposób użycia: 2 łyżeczki pasty spożyć pół godziny przed posiłkiem, popić wodą. Stosować dwa razy dziennie.

Składniki: maltoza, melasa winogronowa, imbir (kłącze), cynamon (kora), kurkuma (kłącze), alpinia lekarska, karob (owoc), goździki (pąki), lukrecja (korzeń), dzika róża, olejek eukaliptusowy, olejek miętowy,

Wartości odżywcze:

Wartość odżywcza w 100 g produktu: Wartość energetyczna 1323 kJ / 316 kcal; Tłuszcz 0,6 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,1 g; Węglowodany 74 g, w tym cukry 57 g; Białko 1,2 g; Sól 0,1 g.

Waga: 400g

Właściwości i działanie

Pasta sułtana – tradycyjna ziołowa pasta z imbirem i galgantem

Pasta sułtana (Zencefilli bitkisel karışım macun) to tradycyjny turecki produkt ziołowy o słodko-pikantnym smaku. Jej receptura opiera się na naturalnych składnikach, takich jak imbir, galgant (alpinia lekarska) oraz inne aromatyczne przyprawy roślinne.

Produkt inspirowany jest dawną medycyną naturalną i przekazywaną z pokolenia na pokolenie wiedzą o przyprawach używanych w diecie wspierającej codzienne funkcjonowanie organizmu.

Galgant – znany w wielu kulturach jako korzenna przyprawa – był ceniony przez średniowiecznych zielarzy. Św. Hildegarda z Bingen opisywała go jako składnik ważny w tradycyjnej diecie opartej na naturalnych roślinach.

Dzięki wyrazistemu smakowi i bogatej kompozycji ziół, pasta może być ciekawym dodatkiem do napojów

Sposób użycia: 2 łyżeczki pasty spożyć pół godziny przed posiłkiem, popić wodą. Stosować dwa razy dziennie.

Składniki: maltoza, melasa winogronowa, imbir (kłącze), cynamon (kora), kurkuma (kłącze), alpinia lekarska, karob (owoc), goździki (pąki), lukrecja (korzeń), dzika róża, olejek eukaliptusowy, olejek miętowy,

Wartości odżywcze:

Wartość odżywcza w 100 g produktu: Wartość energetyczna 1323 kJ / 316 kcal; Tłuszcz 0,6 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0,1 g; Węglowodany 74 g, w tym cukry 57 g; Białko 1,2 g; Sól 0,1 g.

Waga: 400g

Składniki

Składniki: maltoza, melasa winogronowa, imbir (kłącze), cynamon (kora), kurkuma (kłącze), alpinia lekarska, karob (owoc), goździki (pąki), lukrecja (korzeń), dzika róża, olejek eukaliptusowy, olejek miętowy,

Pojemność

400 g

Sposób użycia

Sposób użycia: 2 łyżeczki pasty spożyć pół godziny przed posiłkiem, popić wodą.

Stosować dwa razy dziennie.

Opinie

Na razie nie ma opinii o produkcie.

Napisz pierwszą opinię o „Pasta ziołowa na bazie imbiru i galgantu 400g”

Przeczytaj również