Chińska herbata Pu Erh w skórce mandarynki. Skórka pozwala delikatnie przełamać smak i aromat klasycznego Pu Erh. Wygląda efektownie, a smakuje jeszcze lepiej.
Jest to ciekawa propozycja dla smakoszy Pu Erh, jak również idealny pomysł na nietuzinkowy prezent.
Właściwości Herbaty Czerwonej Pu-erh:
– Wspomaga procesy trawienia,
– Reguluje poziom cholesterolu,
– Ma właściwości odchudzające (pomaga obniżyć zawartość tłuszczu w organizmie),
– Naturalny produkt odtruwający oraz oczyszczający organizm.
Sposób przygotowania
Herbatę można zaparzyć ukruszoną, jak również w całości. By cieszyć się intensywnym aromatem mandarynki polecamy parzyć w całości.
Parzyć 2-4 min, w temperaturze wody 95 °C.
Waga: 1 szt o wadze około 6-8 g
Opinie
Na razie nie ma opinii o produkcie.